Reguliere zorg

Dokter Smarkala Rotterdam Regulier arts alternatief arts

Lichamelijk onderzoek

Regulier artsen onderzoek is veelal de basis die ik toepas bij het eerste consult en mogelijk later ook bij vervolgconsulten.

Leefstijladvies + begeleiding

Door middel van anamnese (vraagstelling, onderzoek en energetische Asyra meting) probeer ik te achterhalen wat de invloed is van wonen, werken, voeding en beweging op de gezondheid van de patiënt. Vervolgens geef ik de patiënt een bijpassend lifestyle advies en voorzie de patiënt van bijpassende en persoonlijke uitleg.
De achtergrond van mijn adviezen is gebaseerd op de kennis van psycho-neuro-immonologie (PNI).
PNI is de kennis over invloed van externe (epigenetische) factoren zoals voeding, beweging en stress op weerstand – immuunsyteem, zenuwstelsel en psyche; samengevat de gezondheid.

Schildklierproblemen (hypothyreodie)

Ik heb een jarenlange ervaring met het begeleiden en adviseren van patiënten met trage schildklier (hypothyreoidi). Evenals bijpassende onderzoeken naar de oorzaak van de klacht (bijvoorbeeld bijnier uitputting) door uitgebreid bloedonderzoek.

Bloedonderzoek

Op basis van anamnese maak ik met regelmaat gebruik van bloedonderzoek uitgevoerd door reguliere laboratoria.
Ontlasting onderzoek
Ik maak gebruik van ontlasting-onderzoek via externe laboratoria. De uitslag van zo’n onderzoek geeft vaak een waardevolle informatie over de oorzaak van buik gerelateerde klachten.

Niet de arts maar het lichaam geneest de ziekte

Reguliere zorg

Acupunctuur / ooracupunctuur

Acupressuur – Klavitherapie

Orthomoleculaire therapie

Inschrijven nieuwe patiënten